sÖLVESBORGS SWIMRUN STAFETT

MJM Swimrun Stafett. 

Missa inte chansen att vara med på denna unika Swimrun stafett där ni springer på en av Europas finaste, längsta gång och cykel bro. Under hela tävlingen kommer ni ha spontanpublik som hejar fram er under dagen. 

När/Start? 20200913 Starttid kl.10:00.

Var? Vid Sölvesborgsbron Hamngatan.

Sträckor/Regler? Varje lag på 2 personer gör 10 löp och simsträckor per man. Varje simsträcka är ca 250m och varje löpsträcka ca 1,4km. Starten går i vattnet och vidare upp på Sölvesborgsbron för löpning innan växling sker till deltagare 2. Sedan repeterar man denna runda tills båda lagmedlemmar har gjort sina 10 sim och löpsträckor.

Utrustning? Valfritt swimrun kit förutom att fenor är ej tillåtna. 

Vad ingår? Startplats, medalj, energi(dryck och tilltugg)under tävlingen och priser till det vinnande laget. 

Övrig info? Önskar man så finns det möjlighet att köpa till en pastatallrik/dryck(kyckling eller vegetarisk)efter avslutad tävling för 95:-, maila oss om ni önskar mat. OBS!!!!! Det är bara den person som anmäler sitt lag som fyller i formuläret och sina fullständiga uppgifter och slutligen så finns det en rad ” Deltagare 2″ där man endast skriver fullständigt namn på deltagre 2 och sin lagkamrat(alltså inga övriga uppgifter på deltagre 2)  All tävling sker på egen risk.