OM OSS

TEAM MJM CHALLENGE

Milos Samolov

M

Egen företagare inom hotell och restaurangbranschen.

Löpningen för mig är en väg till bättre hälsa och ett sätt att koppla av tankarna. Ett plus är alla de nya fantastiska bekantskaper man gör i samband med alla träningar och tävlingar man deltar i. Jag har alltid varit aktiv men började först löpträna  för tio år sen. Jag sprang mitt första marathon i Thailand 2017 på 3.34.

När jag var yngre var det i första hand kampsporter som gällde. Jag gillar utmaningar och att testa min fysiska gräns och anser att enda gången man får ge upp är på ett ”Backyard Ultra”.

Marcus Persson

M

Arbetar i Sölvesborgs Kommun som Verksamhetschef för en stödgrupp med inriktning på hemmasittande elever i grundskolan. Utöver detta så arbetar jag även som artist och i form av trollkarl och magiker

All form av rörelse och träning är viktig för mig då det alltid fungerat som en ventil att få rensa tankar och komma fram till klokare beslut samt välmående på köpet. Jag brinner för att inspirera andra till rörelse oavsett form av träning eller sport och jag är inte  främmande att prova nya saker.

Tidigare sport meriter så har jag varit SydSvensk mästare i MMA, 2:a i SydSvenska mästerskapen i boxning, 1:a i motionsklassen THT Backyard Ultra Swimrun 1852. Utöver detta så kammade jag hem en första plats i Svenska Mästerskapen i trolleri 2011.